Ons aanbod

Kies je bestemming

Wil je vrijwilligerswerk doen in het buitenland? Dat kan prima in Europa! Vrijwilligersprojecten zijn er in bijna alle Europese landen, van IJsland naar Griekenland tot diep in Rusland. Je kan kiezen voor groepsvrijwilligerswerk, vrijwilligerswerk op maat of European Voluntary Service (EVS).

Naar Europa
Voor vrijwilligerswerk in het buitenland is Azië uitermate geschikt. De vrijwilligersprojecten in Azië waaraan je kan deelnemen variëren van het beschermen van zeeschildpadden in India to het lesgeven aan Chinese kinderen. Vrijwilligerswerk in Azië is altijd een bijzondere ervaring!

Naar Azië
De ongerepte natuur in Tanzania, Kenia en Botswana, de culturen in Uganda, Marokko en Tunesië. Ervaar het door het doen van vrijwilligerswerk. Beeld jezelf in in een neushoornreservaat in Botswana, op een school in Togo of op het platteland van Kenia, om maar een paar van de mogelijkheden te noemen. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Naar Afrika & Midden Oosten
Hoe ziet het dagelijkse leven op het platteland van Mexico er uit? Hoe wordt het tropisch regenwoud in Costa Rica onderhouden? Hoe worden kinderen opgevangen in Peru? Ontdek dit veelzijdige continent door vrijwilligerswerk te gaan doen, je kan kiezen voor groepsprojecten of projecten op maat.

Naar Latijns-Amerika
In Noord-Amerika zijn er veel mooie plekken waar je vrijwilligerswerk kunt doen. Zo kun je meehelpen bij het verzorgen van wilde dieren in een opvangcentrum in Florida en zijn er veel sociale en renovatie projecten van Vermont tot Louisana. Allemaal vrijwilligersprojecten waarop je dit bijzondere continent beleeft op een manier die je als toerist niet snel zal meemaken.

Naar Noord-Amerika