Vrijwilligers-werk in het buitenland
Wij helpen jou bij het vinden van het juiste project!

Discover your impact abroad!

Heb je een tussenjaar, wil je eens iets anders of wil je misschien ervaring opdoen en wil je voor korte of langere tijd naar het het buitenland? SIW begeleidt het hele traject: vanaf de keuze voor de bestemming en het vrijwilligersproject tot aan de voorbereiding en de afrondende evaluatie.

Feat Blocks Werk

Wat voor werk?

Hou je van werken met kinderen? Of werken met dieren? Misschien wil je liever meewerken aan een landbouwproject? Er zijn talloze soorten van projecten waar je kunt leren, maar ook bijdraagt aan een goed doel. Naast je werkzaamheden heb je voldoende vrije tijd om meer van het land en de bevolking te zien en te beleven.

Lees meer

Feat Blocks Hoelang

Hoe lang?

Je kiest zelf hoe lang je weg gaat: je kunt 2 weken op pad, een aantal maanden of zelfs een heel jaar. Ben je tussen de 18 en 30 jaar? Dan kan je bijna kosteloos naar een project in Europa via het European Solidarity Corps. Er zijn dus verschillende mogelijkheden en er is er altijd een die bij jou en in jouw planning past.

Lees meer

Feat Blocks Landen

Welke landen?

SIW biedt ruim 2.000 projecten in 70 verschillende landen. Naast projecten in Nederland en Europa kun je bijvoorbeeld naar Azië, Afrika, Amerika en Latijns-Amerika. Je kunt kiezen om met een groep te gaan of individueel. Heb je een speciaal verzoek dan kunnen wij ook een maatwerkproject samenstellen.

Lees meer

Wat voor project past bij jou? De keuzehulp kan je op weg helpen.

Begin je zoektocht eens bij de groepsprojecten binnen Europa. Lees meer
Begin je zoektocht eens bij de groepsprojecten. Lees meer
Voor jou zijn Wereld-basis-projecten een mooi startpunt. Lees meer
Begin je zoektocht eens bij de groepsprojecten. Lees meer
Hiervoor bieden we momenteel geen projecten aan.
Jij komt in aanmerking voor het European Solidarity Fund en kan bijna kosteloos een vrijwilligersproject gaan doen. Lees meer

Meer weten? Bezoek de infodagen!

Wil je meer weten over werken in het buitenland? Kom langs op een van de infodagen. Hier kun je alle informatie vinden en vragen stellen en andere mensen ontmoeten die ook van plan zijn naar het buitenland te reizen.

september 10 dinsdag

Online Infosessie

19:00 - 19:45
Online
oktober 05 zaterdag

SIW Infodag

11:00 - 13:00
Vrijwilligerscentrale Utrecht, Utrecht

Bekijk de volledige agenda.

Waarom SIW?

Bij ons boek je geen standaard pakketreis of een luie strandbestemming, bij ons kies je een internationaal vrijwilligersproject. Je gaat op avontuur in een andere cultuur waarbij je nieuwe vrienden maakt, jezelf beter leert kennen en een steentje bijdraagt aan een lokaal project.

  • Meer dan 2000 bestemmingen in 70 landen
  • Al 70 jaar actief
  • SIW heeft geen winstoogmerk
  • Groepsprojecten, individueel of op maat
  • Volledige ondersteuning, van begin tot eind
  • Duurzaamheid bij SIW betekent impact maken
  • Duurzamer reizen voor projectdeelnemers en medewerkers

Lees meer over SIW