Vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika

Hoe ziet het dagelijkse leven op het platteland van Mexico er uit? Hoe wordt het tropisch regenwoud in Costa Rica onderhouden? Hoe worden kinderen opgevangen in Peru? Ontdek dit veelzijdige continent door vrijwilligerswerk te gaan doen.

Groepsprojecten

In een groepsproject ga je met vrijwilligers van over de hele wereld gezamenlijk vrijwilligerswerk doen. Hierdoor maak je snel contact en leer je niet alleen de cultuur van het projectland kennen, maar ook die van je medevrijwilligers. De projecten duren meestal 2 á 3 weken en hebben vaste begin- en einddata.

Lees verder over groepsprojecten

Wereld-basis-projecten

Wil je voor een langere periode vrijwilligerswerk doen in Azië? We helpen je graag je graag verder! In ons Wereld-basis-prgramma werken we samen met een aantal projectpartners in verschillende landen. Bekijk de mogelijkheden en je kunt altijd contact met ons opnemen.

Lees verder over onze Wereld-basis-projecten

European Solidarity Corps

Via ESC (European Solidarity Corps) kan je nu ook voor kortere of langere tijd bijna kosteloos vrijwilligerswerk gaan doen op Aruba. Je krijgt daarvoor subsidie van de EU. Dit programma is speciaal voor jongeren van 18 t/m 30 jaar. Op onze ESC-pagina lees je alles over hoe het werkt en wil je van deze unieke mogelijkheid gebruik maken, neem dan zeker contact met ons op.

Lees meer over ESC

Ervaringen van deelnemers

Door enge dingen te doen, kom je erachter hoe groots je leven kan zijn