Europa

Hieronder zie je het beschikbare aanbod Groepsprojecten in Europa. Tijdens onze Groepsprojecten ga je samen met een internationale groep vrijwilligers voor 2 á 3 weken aan de slag. De projecten hebben vaste begin- en einddata. We vertellen je meer over de werkwijze van deze projecten op onze pagina Groepsprojecten.
Eindelijk mag er weer (een beetje) gereisd worden deze zomer in Europa. Als SIW zenden wij uit naar landen die op "geel" staan. Dat worden er steeds meer en het verandert dagelijks. Veel (actuele) informatie is te vinden op de web-app "vakantieplanner" van de NOS vakantieplanner. Daar kun je ook de actuele coronaregels per land vinden.
Kan je je nu al aanmelden voor een project deze zomer? Ja, dat kan zeker. Wij kijken dan of het project inderdaad doorgaat en of je geplaatst kan worden. Pas als het zeker is dat je ook daadwerkelijk naar de plaats van bestemming kan afreizen, doe je de betaling aan SIW. Niet eerder!
Mocht het door jou gekozen project niet doorgaan, dan kunnen we natuurlijk samen kijken naar een ander gelijksoortig project waaraan je wel kunt deelnemen.