Frankrijk | Restauratie

Zet je in voor een groepsproject in Frankrijk. Dit project vindt plaats van 2 t/m 15 juni en biedt ruimte aan 12 deelnemers in de leeftijd van 18 t/m 90 jaar. Als vrijwilliger zal je werkzaamheden gaan uitvoeren gericht op restauratie.

Lees snel verder voor meer informatie over de kosten, de werkzaamheden, de accommodatie en projectlocatie. Heb je een vraag over dit project? Laat je gegevens achter bij “Stel een vraag” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

You will work on the building’s exterior. Plastering and re pointing each of the building’s facades using lime mortar. This workcamp involves 4 days of work per week, from 08:30 to 12:00 and from 14:00 to 17:30. A technical leader will accompany you during your working day.

You will be sharing a room with 3-4 other volunteers. Bathrooms are also shared. Meals are prepared by our kitchen staff. You will be asked to lend a hand with the preparation of some food, tidying the dining area, and washing the dishes.

Location: Tende (06430) – 2 hours from Nice by train. The organisation “Neige et Merveilles” is located at an altitude of 1.500 metres in an isolated mountainous area, 10 km from the Closest village of Tende, and 50 km from Vintimille (Italy).

Leisure activities: You will discover the regional mountainous environment and sporting activities: hiking/ guided tour in the “Vallée des Merveilles” in the Mercantour National Park, swimming in the Bendola river, visiting local villages (Tende, La Brigue, Saorge), trying the Via Feratta and in the evenings, enjoying dance, photo-video sessions, stargazing, board games, barbecue, international meals

Take part in an enriching experience that will teach you new skills in a communal environment. You will make a valuable contribution to the larger scale project of development and restauration of one of the Maritime Alps’ heritage sites – the medieval silver mine of Vallauria. The construction of this storage workshop dates back to the mining period at the end of the 19th century. After its restoration, this building will be used for storing the materials and protective equipment necessary for visiting the mine. In addition, it will be used to house any material uncovered during archaeological digs.

Possibility of working on scaffolding; low height.

Projectnaam

THE STONE HOUSE

Projectcode

SJ09

Land

Soort werk

Startdatum

2-6-2019

Einddatum

15-6-2019

Aantal vrijwilligers

12 (6 mannen en 6 vrouwen)

Leeftijd

18 t/m 90 jaar

Taal

,

Heb je een vraag over dit project? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar en denken graag met jou mee!



Deel dit project
­