SIW steunen? Doen!

SIW werkt op non-profitbasis en ontvangt geen structurele subsidies. Ook onze partnerorganisaties voor Nederlandse projecten hebben meestal een beperkt budget beschikbaar. Dat betekent dat wij draaien op de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers, waardoor we de kosten voor jouw vrijwilligersproject zo laag mogelijk kunnen houden. Om onze activiteiten voort te blijven zetten en culturele uitwisseling te blijven stimuleren, is extra steun altijd welkom. Dat kan op een van de volgende manieren:

Grote of kleine giften
Giften zijn altijd welkom. SIW is een ANBI. Dat houdt in dat giften aan SIW fiscaal aftrekbaar zijn, zowel voor particulieren als bedrijven! Je kunt ons helpen als vaste of als eenmalige donateur, door je financiële bijdrage over te maken op rekeningnummer NL28 INGB 0000 0040 75 t.n.v. SIW o.v.v. donatie SIW. Groot of klein, alle beetjes helpen. Alvast bedankt voor je gift!

Online shoppen
Met sponsorkliks sponsor je SIW zonder dat het jou iets kost. Dat werkt als volgt. Ben je van plan een online aankoop te doen bij een webwinkel? Ga via Sponsorkliks . naar een van de ruim honderd aangesloten webwinkels, bijvoorbeeld Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Thuisbezorgd.nl of Booking.com. Klik via de Sponsorkliks-website door naar de webwinkel van jouw keuze. Doe je vervolgens een aankoop, dan doneert de webwinkel een percentage van je aankoopbedrag aan SIW. Zo sla je twee vliegen in één klap!
Meteen beginnen met doneren? Ga naar Sponsorkliks .

Steek je handen uit de mouwen
Wil jij voor je organisatie een maatschappelijk bedrijfsuitje organiseren? De Nederlandse Projecten van SIW zijn perfect! Jouw organisatie gaat samen met een groep gedreven, internationale vrijwilligers een dag(deel) aan de slag op een project. Wij denken graag met je mee over een passende samenwerking. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de projecten die SIW in Nederland organiseert.