Bezoek de Tussenjaarbeurs op 28 juni

Steun SIW

SIW werkt op non-profitbasis en ontvangt geen structurele subsidies. Ook onze partnerorganisaties voor Nederlandse projecten hebben meestal een beperkt budget beschikbaar. Dat betekent dat wij draaien op de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers, waardoor we de kosten voor jouw vrijwilligersproject zo laag mogelijk kunnen houden. Om onze activiteiten voort te blijven zetten en culturele uitwisseling te blijven stimuleren, is extra steun altijd welkom.

SIW steunen? Doen!

Dat kan op een van de volgende manieren:

Grote of kleine giften
Giften zijn altijd welkom. SIW is een ANBI. Dat houdt in dat giften aan SIW fiscaal aftrekbaar zijn, zowel voor particulieren als bedrijven! Je kunt ons helpen als vaste of als eenmalige donateur, door je financiële bijdrage over te maken op rekeningnummer NL65 TRIO 0320 4721 24 t.n.v. SIW o.v.v. donatie SIW. Groot of klein, alle beetjes helpen. Alvast bedankt voor je gift!

Word ambassadeur
Als je op de een of andere manier bij SIW betrokken bent (geweest), denken wij dat je goed zou passen in ons nieuwe team van Ambassadeurs! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiastelingen die het visitekaartje van SIW willen zijn. Jij hebt immers de echte SIW ervaring (gehad), wie kan ons nu beter vertegenwoordigen? Maar ook als je nog nooit via ons weggeweest bent, maar ons een warm hart toedraagt zijn we op zoek naar jou!

Het ambassadeurschap houdt het volgende in:

  • Bereidheid je netwerk in te zetten om publiciteit te maken voor SIW via bv LinkedIn / Facebook / Instagram / Twitter.
  • Helpen met SIW publiciteit geven in de regio, bv op beurzen, evenementen en schoolbijeenkomsten; achter een kraampje of door het geven van een presentatie.
  • SIW hulp bieden met het vinden van Nederlandse projecten, begeleiders en het vinden van sponsoring.

Van ons uit kan je het volgende verwachten:

  • Je wordt uitgenodigd voor informele evenementen zoals nieuwjaarsborrel en medewerkersbijeenkomsten.
  • Je ontvangt de interne nieuwsbrief, je kunt jezelf (nu al) abonneren op de externe nieuwsbrief en sponsorkliks gebruiken.
  • Ambasseur zijn is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Natuurlijk worden je reiskosten vergoed.
  • Je ontvangt potentieel korting op SIW uitzendingen, dat is afhankelijk van je inzet.

Kortom, een mooie deal. Het enige dat je niet ontvangt is stemrecht op de jaarlijkse medewerkersvergadering.

Hoeveel tijd kost het?
Dat ligt helemaal aan jou: een kwartier, twee uur of een hele dag per week door het jaar heen. Beurzen en evenementen vinden vaak in het najaar plaats. Ook als je alleen in een bepaalde periode in het jaar beschikbaar bent, is dat prima mogelijk!

Interesse?
Vind je dit een leuk idee en wil je graag kennis komen maken? Bel met kantoor op 030-2317721 of stuur een e-mail naar publiciteit@siw.nl

Online shoppen
Met sponsorkliks sponsor je SIW zonder dat het jou iets kost. Dat werkt als volgt. Ben je van plan een online aankoop te doen bij een webwinkel? Ga via Sponsorkliks . naar een van de ruim honderd aangesloten webwinkels, bijvoorbeeld Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Thuisbezorgd.nl of Booking.com. Klik via de Sponsorkliks-website door naar de webwinkel van jouw keuze. Doe je vervolgens een aankoop, dan doneert de webwinkel een percentage van je aankoopbedrag aan SIW. Zo sla je twee vliegen in één klap!
Meteen beginnen met doneren? Ga naar Sponsorkliks .

Steek je handen uit de mouwen
Wil jij voor je organisatie een maatschappelijk bedrijfsuitje organiseren? De Nederlandse Projecten van SIW zijn perfect! Jouw organisatie gaat samen met een groep gedreven, internationale vrijwilligers een dag(deel) aan de slag op een project. Wij denken graag met je mee over een passende samenwerking. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de projecten die SIW in Nederland organiseert.