Hieronder zie je het beschikbare aanbod projecten met werkzaamheden gericht op het Sustainable Development Goal 8. Goede banen werk en economische groei.

Tijdens onze Groepsprojecten ga je samen met een internationale groep vrijwilligers voor 2 รก 3 weken aan de slag. De projecten hebben vaste begin- en einddata. We vertellen je meer over de werkwijze van deze projecten op onze pagina Groepsprojecten.

Let op: lokale eigen bijdrage kan per project en per land erg verschillen. Hiervoor krijg je ter plekke onderdak en maaltijden. Voor de meeste groepsprojecten is de lokale bijdrage minder dan 300 euro en in de helft van de gevallen zelfs minder dan 50 euro. Wil je hulp bij het zoeken naar een (betaalbaar) groepsproject, neem dan contact met ons op en stuur een email naar info@siw.nl. We helpen je graag verder!

Wil je graag vrijwilligerswerk doen gericht op het Sustainable Development Goal 8. Goede banen werk en economische groei en doe je dit het liefst samen in een groep met andere internationale vrijwilligers?