Kom naar de Buitenland Experience op 9 februari.

Argentinië

Projecten op maat in Argentinië

Argentinië is een immens land. Je zou er een leven lang kunnen blijven ontdekken! De prachtige, dramatische tango uit hoofdstad Buenos Aires is wereldbekend, net als topvoetballers Messi en Maradona. Maar ook de natuur heeft veel te bieden. Denk aan de Iguazu-watervallen, de rotsformaties in Salta, de jasmijnblauwe meren van Bariloche en de gletsjers in Patagonië. Ook voor de lekkerbekken biedt Argentinië voldoende: woon het ritueel van de mate-thee bij, geniet van het overheerlijk rundvlees en de beste asado’s (bbq) ter wereld... wie wil dat niet proberen?! Wil je naar Noord- of Centraal-Argentinië, dan is april t/m mei en september t/m november de beste reisperiode. Je vermijdt hiermee de heetste periode en het massatoerisme. Ga je liever voor Zuid-Argentinië, dan is december t/m februari de beste reisperiode. In deze maanden vermijd je de koudste maanden.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Natuur
Sociaal
Kinderen
Onderwijs
Cultuur
Landbouw

Op naar Argentinië: dans de tango in Buenos Aires.

Zie jij jezelf al culturele en artistieke activiteiten organiseren voor een cool urban project in Argentinië? Of sta je liever met je handen in de klei en werk je mee aan het produceren van groente op het platteland met lokale boeren? Argentinië heeft ook vele projecten op het gebied van onderwijs voor ouderen of jeugd.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.