Brazilië

Projecten op maat in Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika. Het heeft een Amazonegebied waar Nederland zo’n 80 keer in past, en helderblauw water voor surfers en duikers. Brazilianen zitten vol passie en dat zie je goed terug tijdens het zomercarnaval en het enthousiasme voor voetbal in de hoofdstad Brasilia en andere steden. Maar een project in Brazilië laat je ook de waarheid achter deze vrolijkheid zien. Durf het aan om dit bijzondere land te ontdekken met de zorgvuldig uitgekozen projecten van SIW. Kies je voor Noord-Brazilië, dan is augustus t/m december de beste reisperiode. Voor Centraal-Brazilië is mei t/m augustus de beste reistijd. Wil je liever naar Zuid-Brazilië, dan is mei t/m september de beste reisperiode. In deze maanden vermijd je het regenseizoen.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Sociaal
Kinderen
Onderwijs
Cultuur

Bewonder de regenwouden in uitbundig Brazilië!

In Brazilië hebben we een groot scala aan educatieprojecten die zich richten op trainen en lesgeven. Zou jij bijvoorbeeld kinderen met een handicap door middel van kunst, dans en theater een mooie tijd willen geven? Of geef jij liever sportles of muziekles voor de jeugd uit achterstandswijken? In Brazilië werken we samen met een zeer professionele organisatie die deze projecten selecteert en begeleidt.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.