Kom naar de Buitenland Experience op 9 februari.

Ecuador

Projecten op maat in Ecuador

Als je van veel groen houdt, dan kan je Ecuador niet ongezien laten. Het land heeft prachtige nationale parken, waaronder de parken op de Galapagos-eilanden. Ook voor outdoor-sporters is dit land fantastisch. Of je nu wilt bergbeklimmen, raften, duiken, ziplinen of bungy-jumpen in een vulkaan, in dit fascinerende land kan het allemaal! Wil je dit land bezoeken, dan is de beste reistijd van juni t/m september.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Natuur
Constructie
Sociaal
Kinderen
Onderwijs
Landbouw

Ontdek Ecuador; groener dan groen!

In Ecuador is men in veel opzichten al verder in de duurzaamheidsslag dan wij in het Westen! Er wordt voorzichtig omgegaan met Pacha Mama (moeder aarde). Ga bijvoorbeeld helpen op een ecologische boerderij en leer zaaien, bemesten, verzorgen en oogsten terwijl je in een circulair greenhouse woont? Of ga helpen bij het herintroduceren van het tropisch regenwoud en het vergroten van de biodiversiteit in Cotopaxi? Houd jij je liever met design bezig of help je graag kinderen met huiswerk of sport, ook dan hebben we genoeg interessante projecten voor jou in dit land.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.