Kom naar de Buitenland Experience op 9 februari.

Ghana

Projecten op maat in Ghana

Een reis naar Ghana laat je een grote variatie aan landschappen zien. Van regenwouden en savanne in de binnenlanden, de bruisende hoofdstad Accra tot aan paradijselijk witte stranden langs de kust. Spot ook wilde dieren als olifanten, krokodillen of antilopen in de jungle. Wil je dit land bezoeken, dan is de beste reistijd van januari t/m maart, november en december.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Sociaal
Kinderen
Onderwijs

Ontdek de rijke cultuur en de vriendelijke bevolking.

In Ghana zet SIW zich in om onderwijs te geven aan iedereen. Veel Ghanezen leggen iedere dag de weg naar school lopend af. Het kost soms uren om het schoolgebouw te bereiken. Daarom is het des te mooier als jij kan helpen met lesgeven op één van deze scholen. Je kan kiezen voor les aan jongeren, volwassenen of ouderen; allemaal zullen zij je dankbaar zijn.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.