Kom naar de Buitenland Experience op 9 februari.

India

Projecten op maat in India

India is een verrassende combinatie van drukke steden zoals hoofdstad New Delhi, grote paleizen en een bruisende samenleving waarin alles samenkomt en samenleeft. Op Maat projecten in India variëren net zoveel als het land zelf. Kies je ervoor om naar Noord-India te gaan, dan zijn januari, november en december de beste maanden. Ga jij liever naar Oost- of West-India, dan is december t/m februari de beste reisperiode. Je vermijdt hiermee de droge hitte, het regenseizoen en de kans op tropische stormen (vloedgolven).

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Natuur
Sociaal
Kinderen
Onderwijs
Landbouw

Ervaar het fascinerende en kleurrijke India!

In India bieden wij een breed scala van projecten aan. Kies er bijvoorbeeld voor om in een bergdorp te verblijven terwijl je de lokale gemeenschap leert over schoon water en hygiëne of steek je mouwen uit door met jongeren te werken in een sloppenwijk in Mumbai.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.