Kom naar de Buitenland Experience op 9 februari.

Indonesië

Projecten op maat in Indonesië

Indonesië heeft meer dan 17.000 eilanden. Het land kent een rijke geschiedenis en dat is op de vele eilanden goed bewaard gebleven. Ontdek naast deze geschiedenis de hoofdstad Jakarta, het lekkere eten van de Indonesische keuken en geniet van de mooie zandstranden en rijstvelden tijdens je vrijwilligerswerk met SIW. Wil je dit land bezoeken, dan is de beste reistijd van juni t/m september.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Natuur
Sociaal
Kinderen
Onderwijs
Cultuur

Ontdek Indonesië, het grootste eilandenrijk ter wereld!

SIW biedt in Indonesië een flink aantal projecten Op Maat aan. Afhankelijk van je interesse in mens of natuur heb je zelfs ook nog de keuze of je wilt verblijven op het platteland of stad! Je kan bijvoorbeeld aan de slag in een gezondheidscentrum, lesgeven op een school of met sport en kunst aan de slag in Sulawesi, één van de zuidelijke eilanden van Indonesië.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.