Kenia

Projecten op maat in Kenia

Savannevlaktes, rif valleien, mosgroene regenwouden, enorme bergen en een sublieme dierenrijkdom: je vindt het allemaal in Kenia. Het land heeft een prachtige witte kustlijn en gekleurde koraalriffen aan de Indische Oceaan. Kenia is het een land waar talloze culturen samenkomen en waar eeuwenoude tradities in stand zijn gehouden. Wil je dit land bezoeken, dan zijn de beste maanden: januari, februari, augustus, september en december.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Natuur
Constructie
Sociaal
Kinderen
Onderwijs
Cultuur
Landbouw

Verrassend Kenia: ontdek het beste van Afrika in één land.

Leer tijdens een project met SIW over de sociale en culturele verschillen in het land. Kenia heeft veel educatieprojecten waaruit je kan kiezen. Ook zijn er sociale projecten om kwetsbare mensen te ondersteunen, je kunt meehelpen in een gezondheidscentrum of je kunt jouw creativiteit kwijt in het voorbereiden van een theatershow tijdens een interessant dramaproject.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.