Kom naar de Buitenland Experience op 9 februari.

Nepal

Projecten op maat in Nepal

Van de hectiek en drukte in de hoofdstad Kathmandu, de rust en schoonheid van de hoogste bergen van de wereld tot het wilde dierenleven in de jungle, Nepal heeft het allemaal. Wil je dit land bezoeken, dan zijn de beste maanden maart t/m mei en oktober.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Natuur
Constructie
Sociaal
Kinderen
Onderwijs
Cultuur
Landbouw

Bezoek Nepal, het dak van de wereld!

Een project in Nepal biedt een unieke mix van cultuur en natuur. Kies bijvoorbeeld voor een project in Kathmandu waarbij je aan de slag gaat in het historische centrum van de stad. Of trek de Himalaya in en ga dorpen helpen met de wederopbouw of train lokale vrouwen en kinderen in het vergroten van hun zelfredzaamheid. Is een project in de bergen niets voor jou, dan kan je ook kiezen voor een project in de subtropische jungle van Nepal.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.