Kom naar de Buitenland Experience op 9 februari.

Peru

Projecten op maat in Peru

Peru is een land dat bijna álles heeft: een prachtige kust met de beste surfspots ter wereld, gebergte met azuurblauwe meren en jungle met een ongelofelijke variëteit aan dieren en planten. En dan hebben we het nog niet gehad over de Inca-ruïnes (Machu Picchu!), de bruisende steden Arequipa en Cuzco en de overheerlijke Peruviaanse keuken. Kom de lekkerste avocado’s eten en ontmoet de vriendelijkste bergbewoners (Quichua) in dit prachtige land met een project van SIW! Kies je voor Noord-Peru, dan is juli t/m september de beste reisperiode. Hiermee vermijd je het langdurige regenseizoen. Ga jij liever naar Zuid-Peru? Dan is december t/m april de beste reisperiode. Hiermee vermijd je de relatief koude maanden.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Natuur
Sociaal
Kinderen
Onderwijs
Cultuur

Ontdek Peru: land van de Inca’s, woestijnen en meer!

In Peru werken we al een lange tijd samen met goede partners. Wil jij bijvoorbeeld leuke workshops bedenken voor kinderen met een handicap? Of zou je jongeren uit achterstandswijken willen leren hoe het is om een veilig en gezellig thuis te hebben? Ook in het onderwijs of werk met ouderen heb je bij SIW genoeg keuze in projecten.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.