Sri Lanka

Projecten op maat in Sri Lanka

Sri Lanka is het land dat bekend staat om de export van thee, koffie, rubber en kokosnoten. Daarnaast wordt het land ook wel de ‘Groene Parel van de Indische Oceaan’ genoemd en dat is niet zonder reden. De uitgestrekte theeplantages en tropische stranden die hier te vinden zijn, resulteerde in deze mooie bijnaam. Op dit prachtige eiland met de bruisende hoofdstad Colombo kun je met een gerust hart starten met een zinvol project via SIW. Wil je dit land bezoeken, dan is de beste reistijd van december t/m maart.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Sociaal
Onderwijs

Ontdek de groene parel van Azië: Sri Lanka!

Help met SIW mee op het platteland! Zo leer je snel hoe hard de lokale bevolking elke dag werkt om in hun onderhoud te voorzien. Er zijn ook sociale projecten waaruit je kunt kiezen waarbij je werkt met gehandicapten, jongeren of ouderen.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.