Kom naar de Buitenland Experience op 9 februari.

Tanzania

Projecten op maat in Tanzania

Ga op safari of beklim de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro. Tanzania staat bekend om de prachtige natuur en rijke cultuur. Ontdek de hoofdstad Dodoma of ga op ontdekking in het bekende Dar es Salaam. Wil je dit land bezoeken, dan is de beste reistijd van juli t/m september.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Natuur
Constructie
Sociaal
Kinderen
Onderwijs
Cultuur

Wilde dieren spotten doe je in Tanzania!

Meld je aan voor een tof project over klimaatverandering en help in Tanzania mee om de wereld een stukje groener te maken. Werk je liever mét mensen vóór mensen, dan zijn er talloze projecten die gericht zijn op het versterken van de positie van kwetsbare groepen zoals vluchtelingen, jongeren en vrouwen. Heb je affiniteit met sport, kunst of muziek, dan is een project met SIW naar Tanzania zeker een interessante optie!

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.