Uganda

Projecten op maat in Oeganda

Oeganda staat bekend om de vele wildparken. Deze wildparken bestaan grotendeels uit tropisch regenwoud en zijn de leefruimte van vele dieren zoals olifanten, nijlpaarden, giraffen en chimpansees. Pluk elke dag verse bananen en maak een praatje met de vriendelijke Oegandese bevolking in de hoofdstad Kampala. In een reis naar Oeganda ontdek je dit allemaal! Wil je dit land bezoeken, dan is de beste reistijd van januari, februari, juni t/m augustus en december.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Sociaal
Kinderen
Onderwijs

In de woorden van Churchill: Oeganda is de parel van Afrika.

In Oeganda ligt de focus van alle SIW-projecten op ontwikkeling en samenwerking. Ga aan de slag in een project waarbij je de lokale bevolking leert dat sport en kunst waardevolle activiteiten zijn om meer begrip voor elkaar te krijgen. Zet jij je liever in voor de zeer kwetsbare groepen, dan zijn er ook mogelijkheden om in een school te werken voor lichamelijk gehandicapten of in een project met straatkinderen.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.