Kom naar de Buitenland Experience op 9 februari.

Vietnam

Projecten op maat in Vietnam

Vietnam kenmerkt zich door de indrukwekkende hoofdstad Hanoi, rijstvelden, bossen en een lange kustlijn van noord naar zuid. Kies ervoor om te midden in deze boeiende Aziatische cultuur bij te dragen aan een zinvol project met SIW. Wil je dit land bezoeken, dan is de beste reistijd van november t/m maart.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

Natuur
Constructie
Sociaal
Kinderen
Onderwijs

Bezoek de weelderige landschappen van Vietnam.

SIW heeft projecten in Vietnam die sterk uiteenlopen. Engelse en Franstalige liefhebbers kunnen aan de slag in het onderwijs op één van de vele scholen. Draag je liever je steentje bij op een andere manier, dan kan je bijvoorbeeld ook helpen met restauratiewerk of een maatschappelijk project in de gehandicaptenzorg.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Op Maat projecten.

Meld je aan

Zo werkt het


1. Aanmelding

Ben je geïnteresseerd in een Project Op Maat? Meld je dan direct aan via de website.


2. Kennismaking

Na het kennismakingsgesprek stelt de regiospecialist een selectie van drie Projecten Op Maat voor je samen.


3. Bevestiging

Als je een passend Project Op Maat hebt gekozen, volgt de betaling. Vervolgens gaat de regiospecialist voor je aan de slag.


4. Voorbereiding

Kom naar de Infodag zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen.