India

India is een verrassende combinatie van drukke steden zoals hoofdstad New Delhi, grote paleizen en een bruisende samenleving waarin alles samenkomt en samenleeft. Op Maat projecten in India variëren net zoveel als het land zelf. Kies je ervoor om naar Noord-India te gaan, dan zijn januari, november en december de beste maanden. Ga jij liever naar Oost- of West-India, dan is december t/m februari de beste reisperiode. Je vermijdt hiermee de droge hitte, het regenseizoen en de kans op tropische stormen (vloedgolven).

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

  • Natuur
  • Sociaal
  • Kinderen
  • Onderwijs
  • Landbouw

Ervaar het fascinerende en kleurrijke India!

In India bieden wij een breed scala van projecten aan. Kies er bijvoorbeeld voor om in een bergdorp te verblijven terwijl je de lokale gemeenschap leert over schoon water en hygiëne of steek je mouwen uit door met jongeren te werken in een sloppenwijk in Mumbai.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Wereld-basis-projecten.

Meld je aan