Mexico

Ken jij Mexico ook alleen van de taco’s, tequila en cruiseschepen? Dan wordt het hoog tijd dat je eens een andere kant van dit immense land gaat ontdekken. Want dit is ook het land van de Maya’s, Azteken, Zapoteken en Olmeken. Het land van piramides, vulkanen, tempels en watervallen. Van regenwouden, woestijnen en witte stranden. Van hoofdstad Mexico Stad, gezellige vrolijke stadjes en dansende latino’s en latina’s. Ontdek het zelf met een project van SIW! Wil je dit land bezoeken, dan is de beste reistijd van oktober t/m mei.

Dit is het type projecten dat we hier aanbieden:

  • Natuur
  • Sociaal
  • Kinderen
  • Onderwijs
  • Landbouw

Ontdek Mexico, land van eeuwenoude culturen.

In Mexico hebben we een aantal unieke projecten met dieren! Wat zou jij ervan denken om projectleider te worden bij een organisatie die zich inzet voor de bescherming van zeeschildpadden? Of doe je liever sociaal werk en wil jij je inzetten voor migranten in Mexico Stad of vluchtelingen? Ook dan hebben wij een aantal mooie Projecten Op Maat voor jou.

Goed om te weten: SIW beoordeelt projecten met kinderen volgens de richtlijnen van het Better Care Network. Lees meer over ons beleid.

Samen met de regiospecialist ga je aan de slag om van jouw idee werkelijkheid te maken. Word jij hiervan enthousiast, ga dan naar onze pagina over Wereld-basis-projecten.

Meld je aan

Op Maat Mexico