SIW & de coronacrisis: klik hier voor veelgestelde vragen

Zo werkt het

Diversiteit en goede voorbereiding

Valt de keuze op een kort project met een internationale groep, wil je een op maat samengesteld avontuur beginnen of ga je gesubsidieerd in Europa aan de slag? De aanmelding en voorbereiding hangt af van de keuze die je maakt. SIW zorgt dat je goed voorbereid op reis gaat en ook tijdens je project is er begeleiding.

Lees meer over

Groepsprojecten

Op onze Groepsprojecten ga je met een groep vrijwilligers van over de hele wereld gezamenlijk vrijwilligerswerk doen.

Lees verder

Projecten Op Maat

Wil je een paar maanden of een jaar naar een project in het buitenland? Bij SIW kijk je samen met een regiospecialist welke plek en welk project het beste bij jou past.

Lees verder

ESC

Met ESC kun je voor 2 tot 12 maanden vrijwilligerswerk in Europa gaan doen, waarbij vrijwel alle onkosten worden vergoed.

Lees verder

Onze werkwijze

Om goed voorbereid een keuze te maken voor een project, vertellen we graag iets meer over onze werkwijze. Zo zijn er een aantal zaken die SIW voor je regelt, maar er zijn ook wat dingen die alleen door jou kunnen worden voorbereid.

Lees verder

Tarieven

SIW is een non-profit organisatie en daarom proberen wij onze tarieven zo laag mogelijk te houden. We werken samen met andere non-profit organisaties om jouw vrijwilligersproject te realiseren. Er zijn verschillende tarieven en eventuele kortingen.

Lees verder

Infodagen

Of je nu alleen of samen op reis gaat: contact met andere SIW-vrijwilligers is leuk én leerzaam. Daarom organiseren we elke twee maanden een Infodag voor toekomstige vrijwilligers en oud-vrijwilligers.

Lees verder