Zo werkt het

Diversiteit en goede voorbereiding

Valt de keuze op een kort project met een internationale groep, wil je een op maat samengesteld avontuur beginnen of ga je gesubsidieerd in Europa aan de slag? De aanmelding en voorbereiding hangt af van de keuze die je maakt. SIW zorgt dat je goed voorbereid op reis gaat en ook tijdens je project is er begeleiding.

Lees meer over

Groepsprojecten

Op onze Groepsprojecten ga je met een groep vrijwilligers van over de hele wereld gezamenlijk vrijwilligerswerk doen.

Lees verder
Scholenprojecten

Ben jij op zoek naar een internationale stage of zoek jij naar mogelijkheden om jouw tussenjaar op een unieke manier in te vullen? Wil je met je studievereniging op reis? Of wil je als onderwijsinstelling één of meerdere klassen op avontuur laten gaan? Maak dan kennis met onze Scholenprojecten!

Lees verder
Projecten Op Maat

Wil je een paar maanden of een jaar naar een project in het buitenland? Bij SIW kijk je samen met een regiospecialist welke plek en welk project het beste bij jou past.

Lees verder
ESC

Met ESC kun je voor 2 tot 12 maanden vrijwilligerswerk in Europa gaan doen, waarbij vrijwel alle onkosten worden vergoed.

Lees verder
Onze werkwijze

Om goed voorbereid een keuze te maken voor een project, vertellen we graag iets meer over onze werkwijze. Zo zijn er een aantal zaken die SIW voor je regelt, maar er zijn ook wat dingen die alleen door jou kunnen worden voorbereid.

Lees verder
Tarieven

SIW is een non-profit organisatie en daarom proberen wij onze tarieven zo laag mogelijk te houden. We werken samen met andere non-profit organisaties om jouw vrijwilligersproject te realiseren. Er zijn verschillende tarieven en eventuele kortingen.

Lees verder
Infodagen

Of je nu alleen of samen op reis gaat: contact met andere SIW-vrijwilligers is leuk én leerzaam. Daarom organiseren we elke twee maanden een Infodag voor toekomstige vrijwilligers en oud-vrijwilligers.

Lees verder
Cadeaubon

Wil jij iemand verrassen en een stimulans geven om een vrijwilligersproject in het buitenland te gaan doen? Geef dan (een deel) van de inschrijfkosten voor een vrijwilligersproject cadeau!

Lees verder
Sociaal fonds

Je grenzen verleggen, kennis maken met andere culturen, over de hele wereld vrienden maken en ook nog eens lokaal goed doen? Ga dan internationaal vrijwilligerswerk doen!

Lees verder