Wil je internationaal vrijwilligerswerk doen, maar is jouw beschikbare tijd beperkt? Dan zijn onze Groepsprojecten iets voor jou. Samen met een internationale groep vrijwilligers ga je 2 á 3 weken aan de slag in een land naar jouw keuze. Van Europa tot Azië en Afrika: bekijk de mogelijkheden van onze Groepsprojecten.

Dit is een groepsproject

Op onze Groepsprojecten ga je met een groep vrijwilligers van over de hele wereld gezamenlijk vrijwilligerswerk doen. Hierdoor maak je snel contact met anderen en leer je niet alleen de cultuur van het projectland kennen, maar ook die van je medevrijwilligers. De projecten duren meestal 2 á 3 weken en hebben vaste begin- en einddata. De Groepsprojecten vinden het hele jaar door plaats en richten zich op de continenten Europa, Azië, Afrika en Latijns-Amerika. In de zomerperiode kun je ook deelnemen aan een Groepsproject in Nederland.

Frankrijk | Restauratie en natuur
Frankrijk | Natuur

Dit is een tienerproject (14 t/m 17 jaar). Samen met 21 andere vrijwilligers ga je voor 15 dagen naar een natuurproject.
Het project duurt van 12 t/m 27 juli.

12 t/m 27 juli


ANEC12

Frankrijk | Constructie en natuur
Frankrijk | Natuur en sociaal

Dit is een tienerproject (15 t/m 17 jaar). Samen met 14 andere vrijwilligers ga je voor 16 dagen naar een natuur en sociaalproject.
Het project duurt van 11 t/m 27 juli.

11 t/m 27 juli


SJ/TEEN68

Indonesië | Restauratie en onderwijs
Indonesië | Cultuur en onderwijs

Samen met 11 andere vrijwilligers ga je voor 13 dagen naar een cultuur en onderwijsproject.
Het project duurt van 18 t/m 31 juli.

18 t/m 31 juli


GREAT-STV02

Kosovo | Constructie en natuur
Hongarije | Constructie en restauratie

Samen met 4 andere vrijwilligers ga je voor 14 dagen naar een constructie en restauratieproject.
Het project duurt van 14 t/m 28 mei.

14 t/m 28 mei


EGY18-03-02

Bekijk alle projecten

Ervaring

Zo werkt het

Je kan je via onze website direct inschrijven voor een project. Maak je keuze uit het projectaanbod in Afrika, Azië, Europa en Latijns-Amerika.

Standaard inschrijfgeld: € 275  
Studenten en jongeren onder de 18 jaar: € 225

Om goed voorbereid aan je avontuur te beginnen kun je meedoen aan de voorbereidingsdag. Hier krijg je informatie over de continenten, landen, cultuurverschillen, gezondheidszorg, verwachtingen en projectsituaties. Ook zullen er gastsprekers en oud-deelnemers aanwezig zijn.

Dan is het moment daar en ga je beginnen met je project, je maakt internationale vrienden en komt in aanraking met andere culturen.

Wij willen graag weten hoe je het project hebt ervaren, na thuiskomst krijg je van ons een evaluatieverzoek.

De prachtige ervaring die je hebt opgedaan is een bron van inspiratie voor nieuwe avonturiers! Wij nemen contact met je op over de mogelijkheden voor het delen van jouw ervaring.